Palingrokerij Dirk en Anneke Eveleens

Soort Vis Specialiteitenwinkel
Naam Palingrokerij Dirk en Anneke Eveleens
Straat Leimuiderdijk 227
Postcode 2154 MN
Plaats Burgerveen
Telefoon 0297-321719
Fax 0297-368614
Email
Informatie geopend 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.
zo vers gerookt dat de paling meestal nog warm wordt verkocht. Ook heerlijke broodjes: paling, zalm en garnalen en zalmsalade uit eigen keuken.
Social
 
Door Tonny Leeflang
Datum In 12-8-2000
Fotos

Reacties op dit adres:

VOEG UW REACTIE TOE


Datum
Naam Andrea
Reactie Even een vraagje zijn g,everleens en Dirk en Anneke twee verschillende zaken .

Datum
Naam V Smit
Reactie Broodje paling bij Eveleens

!!!!!!!!! Niet normaal zooooooo Lekker !!!!!!!!!!!!

Ik rij er regelmatig heen , vanuit Gouda om even een lekker broodje paling te scoren

Datum
Naam R. Bombeeck
Reactie Gisteren zondag 16-Apr-2017 wederom samen met mijn goede vriend een bezoek gebracht om een paar broodjes gerookte paling te proeven. Nou, nou , nou, geweldig in een woord, terwijl men ook een palingrokerij heeft in Helmond. Wij hebben 6 gerookte makrelen besteld (ook voor onze familie). Deze waren, zoals ik gewend was subliem.
@Henk blijf lekker gewoon naar de Aldi of lidl gaan, wat U schrijft is gewoon niet de waarheid, onmogelijk. Verser dan dit is er absoluut niet.
Chapeau voor Dirk, Anneke en de kinderen. Ook hebben wij even een warm broodje (magnetron) en een pond gerookte paling bij de buurtjes gehaald om het verschil te ervaren en ja, er is een enorm verschil (Niet slecht maar het kan wel veel beter).

R. Bombeeck
Cooking Center Stiphout


Datum
Naam R. Bombeeck
Reactie Inderdaad een niet correcte beoordeling van Henk. Ik rijdt er gemakkelijk 100 kilometer voor om, of een paling van Dirk en Anneke of geen paling, zo goed,vers en zo lekker. Beste kwaliteit ooit. Verser en beter is nergens te verkrijgen, geloof me. R. Bombeeck Stiphout N.B.

Datum
Naam ed van der Aa
Reactie dat broodje was vast niet bij Dirk en Anneke gehaald

Datum
Naam Henk
Reactie Sorry maar dit lijkt nergens op .Na een strand wandeling gemaakt te hebben in noordwijk ,Hadden we trek in een broodje .Wij moesten meer dan 30 minuten wachten tot dat er eindelijk iemand kwam en vroeg of wij wat wilde bestellen .Wat een slechte bediening ! Uiteindelijk een broodje paling besteld ,wat ook weer een half uur duurde voor het geserveerd werd.Toen uiteindelijk de bestelling door kwam,was het broodje niet om eten .wij hebbben gezegd dat de paling waarschijnlijk bedorven was,, maar wij kregen een grote mond en bedreigingen naar ons hoofd van de eigenaresse toen wij opmerkeringen over het eten maakte !!!Uiteindelijk waren wij € 62,50 kwijt inclusief 2 koffie :De andere dag ben ik en mijn vrouw dood ziek geweest .(Diaree).Dokter langs geweest , diagnose :VOEDSEL VERGIFTEGING!!Wij hebben de hele dag op het toilet gezeten.Andere dag hebben wij de keuringsdienst van waren ingelicht ,en die gaan nu na de vele klachten die er binnen gekomen zijn van De Broodjes zaak de meiden van eveleens een onderzoek in stellen .Wat een flop

Datum
Naam Arie enWil
Reactie Met de regelmaat van de klok fietsen wij hier al jaren naar toe voor een broodje paling of een pondje.

Ook de makreel is heerlijk

Datum
Naam Hans van den Bergh
Reactie Ik en later vrouw en dochter komen hier al sinds 1963, aktijd goed. Soms rondom kerst/oud nieuw een beetje druk. Maar is het altijd waard, zonder meer. Dus ga ook eens langs. Onze dochter komt als ze vanuit Ierland in Nederland is altijd even langs.

Datum
Naam An en Foeke
Reactie Van een goede relatie kregen wij vorige week een pondje paling uit de rokerij van Dirk en Anneke Eveleens.

Zulke heerlijke paling hadden wij nog nooit in ons leven geproefd. Wat hebben wij gesmuld.

We gaan er gegarandeerd zelf ook eens naar toe.


Datum
Naam Henk van de Pol
Reactie De lekkerste paling haal je hier, ambachtelijk gerookt en meestal nog warm uit de rookoven. Voor mij bestaat er niets lekkerder. Bovandien exelente bediening door de dames achter de toonbank. Ik hoop er nog jaren te komen
Henk

Datum
Naam Ben & Rietje Mijnhart-Heerlen.
Reactie Goed-Beter-Best-NOG BESTER bestaat niet.

Als de palingen net zo goed de weg zouden weten naar Anneke & Dirk als de klanten vanuit héél Nederland, zouden zij (zonder TOM TOM )uit zichzelf naar de Leimuiderdijk zwemmen!!

(Al bijna 30 jaar trouwe klant)


Datum
Naam Daan Roggeveen
Reactie eigenlijk zou heel leiden vandaag hier z'n paling moeten kopen!

Datum
Naam albert en ans
Reactie de paling is daar zo heerlijk dat wij zelfs uit hilversum even snel heen en weer rijden voor een kilo` tje paling

Datum
Naam Robert Cohen
Reactie Ik ben al een hele oude klant van julie en.... nog steeds verslaafd aan jullie geweldige lekkere paling. Kwalitatief en qua smaak fantastisch!!!
HOUDEN ZO.

Datum
Naam Charlaine
Reactie Hier kan je de lekkerste paling eten, snel een keetje gaan doen dus!